Λύσεις για το Internet με το Internet!

Τί είναι η Ακαδημία;

Η Ακαδημία Ίντερνετ Μάρκετινγκ είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που έχει σκοπό να διδάξει σε ιδιώτες ή επαγγελματίες, όλες τις τεχνικές του Στρατηγικού Ίντερνετ Μάρκετινγκ.​

Το Στρατηγικό Ίντερνετ Μάρκετινγκ είναι η διαδικασία επιλογής των τεχνικών αυτών, που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα της προώθησης στο Ίντερνετ.

 

Μέσω της Ακαδημίας Ίντερνετ Μάρκετινγκ θα μάθετε να εφαρμόζετε τεχνικές ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλουμε να φέρουμε σε πέρας.

 

Επίσης η διδασκαλία γίνεται μέσω πραγματικών αναλύσεων case studies και επιτευγμάτων στην πραγματική αγορά.

Ποιόν αφορά;

Την ακαδημία μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε (επαγγελματίας ή ιδιώτης), που έχει την επιθυμία να μάθει όλες τις τεχνικές του Ίντερνετ Μάρκετινγκ και να τις εφαρμόσει στη δική του εργασία, τη δική του επιχείρηση ή βάζοντας τον στόχο να γίνει ο ίδιος επαγγελματίας Ίντερνετ Μάρκετερ.

Τί διδάσκει;

Όλη η διαδικασία γίνεται με εφαρμοσμένη γνώση. Δεν προσφέρουμε ακαδημαικές γνώσεις, αλλά γνώσεις σε συνδυασμό με εργασία ταυτόχρονα. Το πολλά υποσχόμενο πεδίο του Ίντερνετ δίνει αυτή τη στιγμή την ευκαιρία εργασίας, σε ανθρώπους που επιθυμούν, να εργάζονται από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή.

Πώς λειτουργεί;

Διοργανώνονται ειδικά σεμινάρια onlineόπου μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη διαδικασία.

Περισσότερα εδώ!

 Διεύθυνση: Νέο Ρύσιο, Θεσσαλονίκη, 57001

Τηλ. 6944502753

© 2017, PlanB Solutions, Πολιτική Απορρήτου

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • YouTube Social  Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now